Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Οι προθεσμίες για τα δικαιολογητικά

Μέχρι τις 31 Μαρτίου οφείλουν να έχουν προσκομίσει τα απαιτούμενα έγγραφα οι επιδοτούμενοι από τις Διευθύνσεις Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας Αθηνών και οι κάτοχοι βιβλιαρίου ανασφαλίστου, προκειμένου να τους καταβληθεί τον Ιούνιο του 2010 η 2η δόση του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν στις ακόλουθες Διευθύνσεις Κοινωνικής Πρόνοιας οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο εμφανίζει τον αριθμό του φορολογικού τους μητρώου.

- Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικού Τομέα : Λεωφόρος Αλεξάνδρας 196, Αθήνα

- Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικού Τομέα: Μαρμαρά 26, Αιγάλεω

- Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικού Τομέα: Μεσογείων 448Α, Αγία Παρασκευή

- Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Νότιου Τομέα: Ελευθερίου Βενιζέλου 293 και Σόλωνος 133, Καλλιθέα

Σε περίπτωση που δεν μπορούν να παραβρεθούν αυτοπροσώπως, στη θέση τους μπορεί να πάει κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, χωρίς εξουσιοδότηση, με την προϋπόθεση να προσκομίσει το επίσημο έγγραφο, στο οποίο θα αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου του δικαιούχου.

Αν ο επιδοτούμενος δεν διαθέτει ΑΦΜ, θα πρέπει να φροντίσει να πάρει από τη ΔΟΥ της περιοχής του. Το ίδιο ισχύει και αν ο δικαιούχος είναι ανήλικος, όπου μεριμνά ο γονιός για την έκδοση ΑΦΜ από την αρμόδια ΔΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας και την ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

http://www.hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: